Go Klub Pardubice

Klub, kde je možné si zahrát Go. Pravidelná setkání - každé úterý od 17,30 hodin v Dobré čajovně :)

Sobota, duben 21, 2007

Časopis o Go

Na internetu jsem nedávno objevil pěkný časopis o Go - Goama. Najdete ho zde na internetové stránce. . Můžete si v něm přečíst rozhovory s pro hráči, zjistit, kdo je nejsilnější hráč na světě, prohlédnou odkazy na fotografie pro hráčů z různých turnajů a prostudovat nové trikové tahy korejských hráčů. Časopis je zdarma a můžete si ho nechat posílat do Vaší emailové schránky. Mějte se :)

Středa, duben 18, 2007

v úterý

V úterý jsem sehrál první partii s Milanem (H9). Pak přišel Luboš a stihl mě porazit nejdříve s H8 o 4 body a pak s H7 vzdáním, neboť mi chytil velkou skupinu. Ať se daří ahoj. Aleš

Pátek, duben 13, 2007

duben

Ahoj, v úterý jsme v čajovně hráli já, Luboš, Peta a Milan. První partii jsme zahráli s Lubošem s H7. Po velkém obkličovacím souboji Luboš vzdal. Já jsem pak hrál s Milanem s H9, povídali jsme a bylo to fajn. Peta s Lubošem stihli sehrát 4 vyrovnané napínavé partie. Z čajovny jsme se ještě stihli přemístit do francouzské hospůdky. Ve čtvrtek se chystalo hraní u ohně, ale nakonec jsme koukali chvilku na hokej v Tenisu a pak venku při zapadajícím slunci zahráli jedno rengo s Lubošem a Lenkou. Druhé pak ve francouzské h. :) Ahoj Aleš

Středa, duben 04, 2007

Duben

Ahoj, včera jsem se sešli já s Lubošem a Milanem. Podle předchozích partií, kdy mě Luboš s H8 a H7 porazil jsem upravili handikep na H6. Partie to byla opravdu zajímavá a napínavá. Rozehráli jsme ko na ohrožení Lubošovi velké skupiny. Ko jsem vyhrál a skupinu zajmul. Luboš ještě zaútočil na poslední slabý bod obklíčení a strhl se napínavý souboj. Nakonec jsem skupinu opravdu zajmul a Luboš vzdal. Příště zkusíme se H7. V průběhu partie přišel Milan, partii pozoroval.
Luboš si zahrál s Milanem s H9. Bylo to hezká hra, nakonec Luboš vyhrál o 20 bodů. Hrálo se tam také pěkné ko v rohu o záchranu Lubošovy skupiny.
Mějte se hezky ahoj Aleš