Go Klub Pardubice

Klub, kde je možné si zahrát Go. Pravidelná setkání - každé úterý od 17,30 hodin v Dobré čajovně :)

Pondělí, prosinec 26, 2005

Dárky

Přátelé, od Petova kamaráda z Japonska jsme dostali do knihovny klubu 5 japonských časopisů o Go. :) Super, díky moc. Mrkněte se do knihovny a určitě si vypůjčte ode mně :). Založení občanského sdružení je na spadnutí... Zítra odesílám zakládací listinu... Tak ahoj ahoj

Pátek, prosinec 23, 2005

Den před štědrým dnem

Ahoj, v kavárně Evropa jsme s Martinem sehráli pěkné hry - chejnik (b) - Martin (č) H9 - b+10 bodů. A pak rovné prestižní hry - asi dvě či tři, napínavé a zajímavé. Takže tak. Mějte se hezky o svátkách :) ahoj

Čtvrtek, prosinec 22, 2005

Předvánoční schůzka

Ahoj, tak dnes večír jsme se sešli - já, Luboš, Lenka, Martin a Peta. Zahráli jsme mnoho pěkný her, za zmínku stojí Martin (b) - Luboš (č) H4 - č+1 bod. Také s Lenkou a Lubošem jsem sehrál zajímavé partie. Přeji všem hezké vánoce, hodně radosti, klidu a míru. ahoj chejnik ps. další schůzka klubu bude první čtvrtek po vánocích; pokud se budete chtít sejít, zanechte vzkaz na webu, nebo pište na mejlík, nebo sms :). Jinak tuto neděli od 18 hodin (ještě se přesně neví) se sejdeme s Martinem a pak s Petou v kavárně Evropa. Přijďte také :)

Čtvrtek, prosinec 08, 2005

Zprávy ze schůzky

Drahomíra tento čtvrtek vedla schůzku klubu. A píše :) - Minulý čtvrtek se sešel Radek, já (Drahomíra) a kamarádka Zuzka. Vysvětlili jsme Zuzce pravidla, zkusili jsme si zajímání kamenů a pak jsme si s Radkem zahráli na 9x9, aby to bylo pro Zuzu přehlednější. Kupodivu jsem vyhrála. Zuzka si zkusila s Radkem jednu hru, při které jsme jí radili s tahy - prohrála sice, ale na první pokus myslím velice dobré. Nakonec jsme si s Radkem zahráli na 19x19 - a Radek nějak nebyl ve formě Stane se, nic to neznamená. V 8 jsme šli domů. Přišel se na chvíli podívat Peťa, aby se zeptal, jak dlouho budeme hrát, ale hned zase odešel.

Přeji všem dobrý čas

Pátek, prosinec 02, 2005

Čtvrtek v čajovně

Ahoj, tak dnes jsme se sešli - Drahomíra, Honza, Luboš, Peta a já.
Honza (č) - Luboš (b) - bílý vyhrál.
Drahomíra (b) - Honza (č) - bílý vyhrál.
Peta (b) - Luboš (č) H9 - černý vyhrál
Peta (b) - Luboš (č) H4 - bílý + 1 bod
a dvě hry chejnik (b) - Drahomíra (č) H9 - černý + vzdání
a dvě hry chejnik (b) - Peta (č) H5 - černý + vzdání
Mějte se hezky ahoj ps. vzkaz pro Luboše - zde je odkaz na Gnugo (13kyu) (proti Gnugo je možné hrát např. s qGo nebo Drago programy)

Čtvrtek, prosinec 01, 2005

Drago v češtině



Ahoj přátelé. Dnes se opět sejdeme v Dobré čajovně, neb je čtvrtek. Rád Vás všechny uvidím. Také Vám chci říci, že jsem přeložil program Drago do češtině. Je to program na úpravu sgf souborů, vytváření tsumego problémů a také s ním můžete hrát proti hracímu stroji (např. gnugo). Doufám, že se Vám bude líbit. Zde je odkaz na stránky Drago.